PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Reåpning av Verkstedet i Varmbu

Onsdag 15.februar var det reåpning av verkstedet i Varmbu.
Frivilligsentralen har tilgang til kommunens låve ved Kapellangården i Varmbu, og i mange år har det eksistert et verksted hvor frivillige har tatt på seg småoppdrag innen snekkering.
Den faste gjengen som har vært med siden oppstarten av verkstedet takket for seg i løpet av høsten 2015, og det så egentlig ut til at verkstedet ble lagt på is for en periode. Men så kom det en "ny" gjeng som meldte sin interesse for verkstedet, og nå er det oppe og går igjen.
"De nye frivillige" hadde en stor porsjon arbeidslyst, og har gjort en enestående jobb med å rydde og male opp lokalene. Uten denne innsatsen hadde nok verkstedet vært lagt på is enda lengre enn det som ble tilfelle. 
Onsdag 15.februar hadde vi derfor en reåpning av verkstedet, og den nye gjengen er nå klare for oppdrag. Vi feiret med kaffe og kake sammen med Husflidslaget som er flittige brukere av lokalene, og avisa Gaula kom og laget en reportasje om stedet.
Verkstedkarene kan ta på seg småsnekkering, reperasjoner +++. 

Ta kontakt med oss på Frivilligsentralen eller karene på Verkstedet hvis du har et oppdrag som kanskje verkstedet kan ta seg av!!