Torsdag 18 April
Kl. 18:00 - 20:00, Melhus Frivilligsentral, Melhusvegen 437P
Aktivitetsvenn kurs
Nasjonalforeningen for folkehelsen Melhus Demensforening, Melhus Frivilligsentral og Hukommelsesteamet i Melhus samarbeider om å gjennomføre kurs i Aktivitetsvenn! Som Aktivitetsvenn får du kunnskap og oppfølging, og du får en mulighet til å bety noe for en annen! Som Aktivitetsvenn trenger du bare å gjøre noe du liker, sammen med en som har demens. Kurskveldene er 18. og 25.04.24.

Som frivillig aktivitetsvenn blir du koblet med en person med demens som har samme interesser som deg. Dere gjør ting dere liker. Dere kan gå tur, spille spill, gå i teater eller på kino, fiske, male, eller bare møtes for en kopp kaffe og en prat. Målet er at tiden dere er sammen skal være til glede for dere begge.

Ved å melde deg på kurs, binder du deg ikke til å bli aktivitetsvenn. Det avklarer vi etter kurset!  
Kan du ikke møte disse to kveldene er det fullt mulig å ta et e-læringskurs. Du får samme oppfølging av oss, og du kan kobles til en aktuell person.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på kurs, her vil du få opplæring og oppfølging. Det eneste som kreves er tiden din. Om du ønsker å bli aktivitetsvenn forventes det at du bruker (minst) en time i uka på denne oppgaven. Det er heller ingen aldersgrense for å være aktivitetsvenn.

Det blir enkel servering på kurskveldene.

Påmelding via nettsiden, eller send e-post til frivilligsentralen@melhus.kommune.no.
Ved spørsmål, ta kontakt med Margrethe Stendahl, tlf. 902 78 305.

VELKOMMEN!


Påmelding er stengt
2024 © Melhus frivilligsentral